Δραστηριότητες του εργαστηρίου
Εργαστήρια δημιουργικής έκφρασης για παιδιά 5-12 ετών
Παρασκευή 17.00 - 18.30 ή 18.30-20.00, Σάββατο 11.00 – 12.30 | Διαρκεί όλο το χρόνο

Εικαστικό Εργαστήρι για παιδιά με κεραμική, ζωγραφική, κατασκευές και θεατρικό παιχνίδι. Τα παιδιά μέσα από το αυθόρμητο παιχνίδι και την καλλιτεχνική  έκφραση, εμπλέκονται με όλες τους τις αισθήσεις και τη φαντασία σε  ένα παιχνίδι εξερεύνησης της τέχνης της συνεργασίας, της  επικοινωνίας. Μέσα από τη χαρά της δημιουργικότητας αναδεικνύεται η μοναδικότητά τους ενισχύεται η αυτοεκτίμησή τους, μαθαίνουν να  αλληλεπιδρούν με σεβασμό και αγάπη.

Εργαστήριο για ενήλικες

Τετάρτη 18.00-21.00
Ιστορία της κεραμικής τέχνης. Γλυπτική και χρηστική κεραμική, τεχνικές κατασκευής και διακόσμησης, τροχός, ψήσιμο σε ηλεκτρικό καμίνι.

Χριστουγεννιάτικο Εργαστήρι για όλους

Σάββατα 29 Νοεμβρίου και 6,13 και 20 Δεκεμβρίου, 12.30 – 14.00

Εργαστήρι μάσκας

Σάββατα 7 και 14 Φεβρουαρίου

Πήλινη Κούπα

Σάββατα 7 και 14 Μαρτίου

Γενέθλια και γιορτές στο εργαστήρι

Το εργαστήρι του πηλού προτείνει μια φρέσκια ιδέα για παιδικές γιορτές με εκπαιδευτικό χαρακτήρα πλασμένες με πηλό, ζωγραφική, κέφι και θεατρικό παιχνίδι, ζυμωμένες με face painting και ψημένες με πολλή μουσική και χορό.

Δράσεις εκτός εργαστηρίου

"Το Εργαστήρι του Πηλού μαζεύει τις βαλίτσες του και έρχεται να σας βρει."

Το εργαστήρι μας μπορεί να οργανώσει σε μορφή εξωτερικών δράσεων τα εκπαιδευτικά προγράμματα που πραγματοποιεί καθ' όλη τη διάρκεια του έτους στο χώρο του. Οι δράσεις αυτές μπορούν να ενσωματωθούν σε πολιτιστικά φεστιβάλ που διοργανώνονται από εταιρίες, Δήμους, Συλλόγους, κατασκηνώσεις, κ.τ.λ.

κορυφή ^